3D Agro Advies - Wie zijn wij?
Please select your page

“Wij zijn al meer dan 12 jaar actief als agrarisch adviseur”

WIE ZIJN WIJ?

Diana Zoer: ik ben 12 jaar actief als agrarisch adviseur. Na mijn opleiding aan de Hogere Landbouwschool ben ik aan de slag gegaan bij een groot agrarisch accountantskantoor. Hier heb ik me doorontwikkeld tot senior adviseur. Naast de praktische advisering heb ik ook leiding gegeven aan een team van adviseurs. Voor beide werkvelden heb ik meerdere cursussen gevolgd, die gericht waren op onder andere vakinhoud, communicatie en management. Sinds 2012 werk ik als onafhankelijk adviseur.

Binnen uw ondernemerschap houd ik mij graag bezig met het verschaffen van inzicht en bewustwording van het ‘hoe en waarom u dingen doet zoals u doet’ en op basis daarvan het maken van een gericht actieplan.
Een specialisatie van mij is om de menselijke omgang bij overname, samenwerking en splitsing binnen het familiebedrijf in goede banen te leiden. Hiermee ik in het verleden veel ervaring opgedaan en vele (moeilijke) trajecten tot een goed einde kunnen brengen. Een traject is geslaagd wanneer alle partijen met een goed gevoel verder de toekomst in kunnen.
Ook persoonlijke begeleiding (coaching) bij het willen halen van resultaatverbetering is een specialiteit.
Ik ben lid van de erkende beroepsvereniging ‘vereniging agrarische bedrijfsadviseurs’.

Andries-Jan de Boer: ik heb reeds 18 jaar ervaring in de advisering aan melkveehouders. De eerste 4 jaar was ik actief als veevoedingsdeskundige in Zuid Holland, daarna werd ik financieel adviseur bij een groot agrarisch accountantskantoor. Bij dit bedrijf werd ik tevens Branchedirecteur agro waarbinnen ik mij bezig hield met het vertalen van kennis naar adviesconcepten voor de melkveehouderij. Door een groot netwerk in de melkvee business ben ik altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Naast mijn adviseurschap run ik tevens een eigen melkveebedrijf.

Mijn specialisaties zijn het opstellen van bedrijfsplannen en het begeleiden van studiegroepen. Ik word gewaardeerd om mijn kennis van processen binnen het melkveebedrijf en mijn kritische kijk op financieel resultaat.
Ik ben lid van de erkende beroepsvereniging ‘vereniging agrarische bedrijfsadviseurs’.

Waarom en met wie werken wij samen?

Omdat wij samen het volledige pallet aan advisering op een hoog niveau in kunnen vullen. In het verleden hebben wij dit in vele praktijksituaties laten zien.
Daarnaast hebben wij, dankzij onze ervaring, een netwerk van uitstekende adviseurs om ons heen. Wanneer deze professionals toegevoegde waarde voor u als klant kunnen leveren zullen wij ze in overleg met u inzetten. Denk daarbij aan:

  • Agrarisch fiscalisten (belasting advies)
  • Agrarische juristen (juridisch advies)
  • Stallenbouw adviseurs die ook vergunningtrajecten en Maatlat Duurzame Veehouderij verzorgen
  • Adviseurs met specialisatie milieu- en mestbeleid
  • Technische adviseurs (veevoeding, veterinair, bodem, gras en maïs)

Kortom , 3D agro advies zorgt door hoogwaardige kennis en ervaring dat u als ondernemer vooruitgang kunt boeken en op een plezierige manier uw doelen kunt halen!

diana-sidebar

andries-sidebar


direct-contact